Sunday, October 7, 2007

Sügiseselt õuntega / Seasonal cooking - apples


Ostsin paar päeva tagasi viimase Good Food´i, kus nagu ikka oli palju ilusaid pilte ja maitsvaid mõtteid. Ehkki ma tavaliselt eriline kooginägu ei ole, otsustasin teha õuna tarte Tatin'i isand Ramsay retsepti järgi (tema küll kasutas pirne). Pean nentima, et ehkki ma eelistan Briti kokkade duellis Gordon Ramsayle iga kell Jamie Oliveri (sest Gordon on kuri ja Jamie on armas ja lahke :)), siis selle Tatiniga jäin ma küll väga rahule. Pole iseenesest raske mõista, et midagi, mis koosneb lehetaignast ja rohke võiga tehtud õuntest lausa sulab suus.

Retsept ja juhendid on siin.

I bought the latest Good Food magazine recently, as usually it was filled with wonderful pictures and mouth-watering ideas. Although I`m not a big cake-lover I decided to kick off this issues recipe testing by using The Infamous Mr. Ramsays tarte Tatin. I substituted the pears for apples, however. As far as famous British chefs go, I´m usually team Jamie rather than team Gordon, but I must say, this tarte simply melted in the mouth (no wonder, considering how much butter`s in there).

The recipe and directions are on BBC Good Food page.

No comments: